Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det står mitt namn på kontraktet men det är fortfarande inte mitt

Ibland glömmer jag var jag är
och tror att jag är hemma.
Tänker att jag är trygg
och allt är som det brukar vara.
Ibland sluter jag in mig
och tror att jag är kvar.
Tänker att ni fortfarandra är nära
och allt faller in i det vanliga.

Men så ramlar jag ur mig själv
och märker de tomma vita väggarna,
de obetalda räkningarna
och lukten från disken
som ingen längre kan få mig
att tvätta rent.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-09-25 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema