Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska i vinden

jag står här nu

på bergets topp


allt jag ser

är


himmel och hav

solen som lyser så vackert

som glittrar där på ytan av havet


men under ytan

finns så mycket mer

där i det djupa


i kärlekens hav

känner jag dig

jag känner ditt hav 


och nu ber jag dig

ja jag ber dig älskade


viska i vinden

viska orden

viska dem nu


för du vet ju

att jag kan höra vinden


viska i vinden

smek mig med dina ord

smek mig med dina mjuka viskningar


för du vet ju

att jag kan känna vinden


ja jag kan höra dig nu

när du kommer


när du är

kärlekens vind




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-09-25 19:33



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Den viskande vinden kommer med kärlekens budskap. Ljuvligt vackert!
2011-09-26

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2011-09-26

  Anya VIP
Böljande och vindvackert.
2011-09-26

    ej medlem längre
Underbart med kärlekens vind som smeker kinder mjuka . . .
2011-09-25

    ADI Nehlin
ljuvligt vackert som vanligt
2011-09-25

    Ken Cassel
En kärleksvind som ömt bara smeker din ena kind
Hmm, gott!
:))

Mera kramar får du här av mig...
2011-09-25

    ej medlem längre
Vi känner kärlekens vind i dina vackra ord.
2011-09-25

    Birgersdotter VIP
jag säger bara en sak:underbar
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP