Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bild på sten




bild i ord

bortom bildens brottsyta
i läget noll och petrifiering
förverkar den blinde guden
rätten till oseeendets klarsyn

minns hur han oupphörligen
framsynth fluktuerat
mellan tidlöst staccato
och kontinuerligt glissando

fruset seglande
över kiselsyrans grav

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-09-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP