Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp till egoism och uttnyttjande

En hjälpreda
Ett hjälpmedel
En hjälpande hand
En barnvakt
och en psykolog

En före detta psykologiskt störd liten dam
i samma rum som en fanatisk låtsas soldat

Ingen vilja
inget vett
att vara så egoistisk
kan ej vara lätt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-26 10:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tycker denna är rolig.

men hursom, ja, alla mänskliga beteenden är nog jobbiga att va
2011-09-30

    Ida Tisteltunga
Jag fastnade för den här dikten när jag läste ordet "dam".

"Att vara så egoistisk, kan ej vara lätt" är en tankeställare...
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*