Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repriserar här första texten i min diktsamling 'Dikter sprungna ur sorg och glädje'. Är texter som bär rubriken 'mötet' med i någon sorts tävling? Kan man liksom i monopol 'vinna andra pris i en skön hetstävling'? Bilden är med-tagen i Värmland.


Mötet



ur diktsamlingen 'Dikter sprungna ur sorg och glädje'







Ibland
så tycker jag mig förstå
andra människor
andra än mig själv
- ibland inte alls

ja, du vet
ibland träffar en någon
någon som verkar lika enkel
godhjärtad
som en själv

en förnimmer känslor
av olika slag
hoppfullt
gemensamma drag

jag tycker det är sorgligt
vi är på väg någonstans
åt olika håll då vi möts
du, min förstående vän,
och jag




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP