Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig




Vi sover djupt nu


Det du vet

är det du känner

och jag känner

som du

 

 

du vet

 

 

vi sover djupt nu

under täcken

 

 

som blir till snö

 

 

när vi sover så djupt

älskade

 

 

och tiden

tiden vi fick

i kärlek

 

 

den var så vacker min vän

 

men vi vet ju att alla drömmar en dag har ett slut

 

men vår kärlek är inte död

 

 

den sover djupt

under täcken

av snö

 

 

du ger mig ändå kraft att kämpa på

 

 

för det du gav

gav mer än jag kan säga med ord

 

 

och min kärlek till dig kan aldrig dö

 

 

nej 

 

 

älskade

 

 

den bara sover

så djupt inom mig

 

 

jag känner dig fortfarande

i mitt hjärta

 

 

och mitt hjärta vet

att du fortfarande älskar

mina djupa kyssar

 

 

tack för att du älskar mig







Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-26 22:54



Bookmark and Share


  Carl Thomas
mamma m.ia, en kärlekssång!
2011-10-01

  Lars Hedlin
Så längtandes och inspirerandes.....
2011-09-27

    ej medlem längre
Kärleken ger kraft även i sömnen, vilan
2011-09-27

  Anna*
Romantiskt, varmt och vackert skrivet!
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
jättevacker min vän
2011-09-27

  Stjärnöga
Underbart vackert..

en evigt kärlek
som aldrig kan
dö..

älskar den :)
2011-09-27

    ej medlem längre
Rart och kärt..
2011-09-26

  Johan Bergstjärna
Vackert och härligt!
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP