Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en repris från februari 2011, men känns "rätt" att lägga ut igen...


Inte välja vem man älskar


Om känslor kunnat styras
Hade jag inte
Styrt dem mot dig

Om hjärnan hade kunnat välja
Vem jag tycker mest om
Av alla
Hade den nog inte valt dig

Men känslor
Låter sig inte påverkas
Av saker som förnuft eller skäl

Man kan inte välja vem man älskar
Och bara en
Är vackrast för mig

Kärleken följer alltid hjärtat
Och mitt hjärta
Följer alltid

Dig…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 346 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-09-27 10:11



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Fint skrivet.
2012-02-15

    ej medlem längre
Du lägger så mycket känslor i dina ord att jag bara ryser av välbehag att läsa...
2011-09-28

  Angeldust
Klockren..inte ofta jag änvänder det ordet, det ordet är för nött..men denna är klockren, man väljer inte sina känslor.satt som smäck i ryggraden.Tack för väl valda ord.kram Sunny
2011-09-28

  wildah
Så sant du skriver, om det bara var så enkelt!
2011-09-27

  M_Franke
Kan läsas om och om igen, en vacker och sann text
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
så vackert sant..man väljer inte....
2011-09-27

  Baystream
en enkel dikt, om något väldigt oenkelt. Jäkligt bra, applåd.
2011-09-27

  Ninananonia VIP
Ja det är så det är.. :) vackert..
2011-09-27

  Anna*
Det är vackert skrivet ... man kan inte välja vem man älskar
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT