Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så..




Rymdblomma


  När 

      min    

  knopp

öppnar

sig

för dig

öppnas

porten

till

universum

jag är din rymdblomma




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-09-27 11:45



Bookmark and Share


  Celticgirl
enkelt o vackert!
2011-09-29

  Stjärnöga
Vilken underbart ljuvlig
och vacker blomma
och poesi :)
2011-09-29

  Maj-Lis VIP
Vackert
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
vackert sensuell
2011-09-27

  mickech
Mycket poetiskt, vackert och sensuellt.
2011-09-27

  Anya VIP
En underton som får mig att le.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP