Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I TUNNELBANAN


Titta där står RebellRobert
kom så ska vi kompa.
Tar fram mitt vita ägg
och hjälper hålla takten.
Tindrar uti ögonen gör
även stationsvärdsvakten.

Titta där på bänken
på Midsommarkransens station
sitter nedstämd och fuller
en stor poetisk person.
Tar han under armen
till Julikullens park
och sätter han på marken.

Titta där på skivomslaget
till nån åttiotals produktion,
"Tonårsdrömmar" står det där på
Noice heter visst bandet som tar sig ton.
"En Kväll I Tunnelbanan",
fast det var länge sen dom hade
sina gyllene tider.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar