Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VATTNA


-Gröda lilla komsa komsa
nu ska du få vatten!
Fuktar jorden fuktig.

-Kotte lilla komsa komsa
nu ska du få vatten!
Fyller fatet fullt.

-Kisse gosekatten ksss ksss kom
nu ska du få lapa!
Släcka törsten släckt.

Titta nu så fin min bil
lacken riktigt glänser!
Drippen dropp å droppen drapp,
sen får du vax på hjässan.

Lilla männskobarnet lilla
min källa den är bara min,
tyvärr så får du ingenting!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-27 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar