Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig fantastiska poet och fina poetvän...Birgersdotter




Nu gör du det igen

 

du

 gör    det 

     Nu              igen     

strålar 

med dina ord

med dina fniss

med dina kluriga

så där 

härligt underbart

som en stor

varm

brinnande

pulserande

glad

och

kärleksfull




komet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-27 17:04



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så underbart och härligt skriftat!!!
2011-09-29

  Anna*
Härligt stort och brinnande!
2011-09-27

    Birgersdotter VIP
Å vad glad jag blir...tack min vän !
Detsamma säger jag om dig.
Den vill jag ha kvar
bokmärker!snälla du!!!
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP