Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...du är allt...jag är inget...


Mitt livs stora gåta...


Mitt livs stora gåta
Mitt livs stora sorg
Mitt livs stora glädje

Allt är en
Och det enda

Är du...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-28 08:32



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Det är stort och komplext..bra diktat
2011-09-28

    ej medlem längre
Så få ord...så vackert...så vemodigt.
2011-09-28

  wildah
Förstår precis!
2011-09-28

  Anna*
Kärnfullt, starkt och mycket sorgligt!
2011-09-28

  Ninananonia VIP
"Cogito ergo sum"





Och du är...

mycket duktig på att skriva...
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT