Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORDELLEN HAR GÅTT I KONKURS


Tomma står lokalerna
efter det som var tvättinrettning.
Kallades allmänt för
Röda Lyktan Bar.
Folk visste nog allt
vad det var.

Polisen kom och gjorde
razzia i förra veckan.
Ut därifrån det kom
folk som jag inte hade en aning om.

En hel hög med tjejer utan
kläder och män i
endast kalsong i läder.

Undrar om polisen gjort
ett misstag,
tänk om alla som ut kom
bara väntade på sina kläder?




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-29 11:31



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
rolig inblick och lek med ord...
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar