Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...om du läser vet du att jag hade velat ha dig med mig...


På riktigt...


Jag önskar
Du vore med mig
Vid min sida

På riktigt

Jag hatar
När du bara
Är med mig

I mitt huvud...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 214 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-29 15:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbar men smärtsam ...tycker om..
2011-09-29

  M_Franke
Vackrare än vackert, tyvärr en jäkligt jobbig känsla att behöva ha
2011-09-29

  HelenaW
Så sårbart.. Öppet.. Vackert.
2011-09-29

  Jakob Drakros
Oj...så jag är inte ensam med en sånt önskan :)
Fint.
2011-09-29

    Birgersdotter VIP
vilken berörande sanning
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT