Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viskar i vinden..som..dina kyssar på kinden..älskade kan jag höra.. du vet vad jag vill.....göra




Kom solvindar, kom kärleksvindar

 

kom solvindar kom kärleksvindar

kom fyll mig med liv

kom solvindar kom kärleksvindar

kom kärlek

kom solvindar kom  kärleksvindar

kom fyll  mig med ljus

kom solvindar kom kärleksvindar

kom smek min själ varm

med dina lätta kyssar

som värmer

djupt inne

inne i mitt hjärtas djupaste djup

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-29 22:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt vindig sak... ;o)
2011-09-30

  Sofhia Wirström
så vacker, så innerlig och kärleksfull dikt.
2011-09-30

  La Magnólia VIP
Ljuvligt att känna och läsa denna vackra kärleksdikt ...
2011-09-30

    Birgersdotter VIP
så innerligt vackert
2011-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP