Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rygg mot rygg

här står vi
rygg mot rygg
två olästa böcker
med innehåll
vi inte kan läsa

ett babels språk...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 23:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
talande, vår tids kommunikationshets till trots
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric