Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

placebo

du sökte livets svar
och jag var blott ett bittert piller...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 12:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man kan undra vad kvinnan
ser i mannen, efter och innan
ibland blir det väl te kärlek
sedermera mera av smälek
till slut även ägaren te slavinnan?
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric