Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag är vi


KÄRLEKENS TID


Medan tid är, är jag.
Medan jag är, är min tid.
Min tid är, när du är.

Vi fyller vår tid
med upplevelser
av varandra.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-01-10 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP