Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en fin poetvän... Mickech :)




Väggar av glas

 

 

 

 

lyssna

inåt

lyssna


 

 

 

 

 

 

jag är

jag är som du

 

 

 

 

precis som du

 

 

 

 

 

men ändå

inte

 

 

 

 

jag har känslor som du

men ändå inte

 

 

 

 

men mina drömmar är

som dina

 

 

 

 

just så

 

 

 

 

 

 

 

men jag är älskad

precis som du


 

 

 

 

ser du mig

bakom

 

 

 

 

 

 

bakom masken

där jag är

 

 

 

 

 

 

är just så

som du

 

 

 

 

 

 

 

min smärta

den lyser

 

 

 

 

 

lyser

igenom

väggar av glas

 

 

 

 

 

 

och du

 

 

 

 

 

du är min spegel

 

 

 





Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-30 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Essensdialog
2011-10-02

  Anya VIP
Visst är det så, vi är varandras spegel. Bra fångat!
2011-10-01

  Linda CH VIP
Hänförande vackert och djupt. Luftigt disponerat att tanken får vila mellan raderna.
2011-10-01

  Stjärnöga
Smärtsamt underskön
och såå vacker :)
2011-09-30

  mickech
mycket fint.....poetiskt och en lisa att läsa, återkommer jag gärna till
2011-09-30

    ej medlem längre
Magiskt vackra ord i en spännande byggformation.
2011-09-30

    ej medlem längre
Som en änglaröst, är din dikt.
2011-09-30

  Niclas Petersson VIP
Snyggt. De långa mellanrummen funkar bra på en skärm. Och varje vers står för sig själv.
Gillar.
2011-09-30

    Birgersdotter VIP
vilken fin frukt det blev av inspirationen
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP