Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blev det då...




Vad blir det?

 

 

dina händer rev

rev där de inte skulle riva

 

 

 

 

 

slet itu

det som slog så

så hårt för dig


 

 

 

 

 

känner du

det slår fortfarande

 

 

 

 

 

 

där 

i din kalla hand

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

jag betraktar det utifrån



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dina väggar av stål


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

och smälter

smälter


 

 

till en klump

 

 

 

en klump

av guld



 

 

is och guld



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vad blir det älskade?





det blir just så...




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

precis som järn....

 

 

 





Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-30 23:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Smärta känns
2011-10-01

    ADI Nehlin
känner smärtan..väl skriftat
2011-10-01

  mickech
smälter kärleken bort elller stelnar den till något mer en obrytbar union mellan de två älskande??
2011-09-30

  Carl Thomas
det blir mental istid! JAG SVÄR!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP