Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blommor hos mig

Blå blå är blåklint
Blomman är till dig
så förgät mig ej
Hoppas att rosen där den stod finns kvar
där på den mitt hjärta ligger kvar
Borta mot väggen en gul viol jag har
önskar och hoppas den finns kvar
Vid dikeskanten bugar en klocka så blå
Stannar
vill den plocka och hemåt gå
Syrenens doft ger hopp och frid
med önskan att du låg här bredvid
Ta vara på och ge
För kärleken väntar på min spalje




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-01 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon