Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollet

Jag har ett troll i min mage
Det är han som gnager i mitt inre
Det är han som suger kraften ur min själ
Det är han, han den lilla djävulen
Som tar ork och kraft ifrån mig
Jag har ett troll i min mage
Det ondaste trollet
Jag någonsin kan tänka mig
Någon dag, en ensam dag
Ska jag döda honom
Men jag är rädd
Att om jag gör det
Kommer jag att följa med




Fri vers av M_Franke
Läst 327 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-02 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke