Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

Nu kryper hösten

ända ut i bladens spetsar

i spaning efter tid som gått -

och löven faller

tiden flyr

hösten ... oktober




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2011-10-02 21:20



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
De vågar språnget ut i det okända..dessa modiga löv..
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP