Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim och haiku

Innanför pannans lober

växer mentalt ett sorts oktober

i takt med hösten växande svärta:

inne i själen känns en sorts smärta

när bladet av höstvinden får en skjuts

och faller sorgset i markens smuts

 

Oktobersmärta

Det blir värre framöver:

Eländs-november!

 

Först var det rim,

en haiku så:

så kan det gå

när int' haspen är på!

 




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2011-10-02 21:21



Bookmark and Share


  vera gade VIP
förberedande poesi!
2011-10-04

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Två i en, och så en liten dikt om dikterna på det (en metadikt kanske det kan kallas) inte illa! :-)
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP