Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta hålet

Vad hände med stjärnorna
I dina ögon
När åt
Två svarta hål upp dem
När
Förlorade de
Sin färg?

Och när blev
Lyckan sorg
Och sorgen
Depression?

När drunknade dina drömmar
I tårarna
Och när förlorade
Kroppen all kraft?

Förut var det du som hade en
Depression
Nu är det depressionen som har
Dig

När tog den över dig?

Vart tappade du ditt vackra leende
Och vart föll du
Ner i ångest?

Hur lyckades den koppla dig
Du som var så
Vild
Hur tämjde den dig
Du som inte
Lydde någon?

När blev dina vackra armar
Så fulla av sår
När blev du slav under
Självdestruktiviteten?

Ibland undrar jag om du har tappat din själ
För du är så
Olycklig

Och jag skulle göra allt för att rädda dig
Om det inte var jag som var
Flickan i spegeln




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 812 gånger
Publicerad 2006-01-10 15:26



Bookmark and Share


    BrokenHearted
sorgset...en skön feeling i texten, som når fram, når in riktigt djupt...
du skriver bra;-)
2006-01-15

  JR
Niceness...

Tycker du lagt orden roligt och det blir en mer intresant läsning. Sen orden som använts ligger helt kanon. Dock en ledsen men fin dikt.
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP