Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så tändes de första fyrarna

Och så tändes de första fyrarna

mot vätemolnens fond

 

Ljuset sträckte glänsande armar

genom rymden

 

Tankfulla gudar

betraktade den nya världen

tog sina nya länder i besittning,

 

medan en jätte

stilla vandrade bort mot mörkret




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-04 15:41



Bookmark and Share


  Nordlys
Jag tänkte på havet det blå och oändliga, när jag läste texten!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP