Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(p)å andra sidan

proargument för att gräset är grönare på andra sidan
blickens horisontella riktning (klorofyllen träder fram)
kontra den vertikala (jorden träder fram)
- under betraktandet
medvetandets färgperception på andra sidan
under grön berusning

kontra är mot å pro är för å andra sidan är att föredra

akterut är bak å förut är fram å andra sidan är att föredra

senare är sen å tidigare är (d)å att föredra

(p) är p och (d) är p upp å ner å andra sidan är att föredra

andra sidan allt så
grönt
på andra sidan

bjällerklang, färgklang, punktmusik
klockklang, ur, klockspel, gör musik, punkt
postpunktalltid med grönskande rytm
all punk: ryt-med ryt-men
tall i grönska i post i tid i sommar
å andra sidan
ingen reklam, tack .................................... detta har hänt:




Fri vers av Batman
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 16:50



Bookmark and Share


  Olliwer
Fan vad klockrent. tackar
2011-10-04

  cilax VIP
snyggt
2011-10-04

    ej medlem längre
ih. oh. sådant jag älskar.
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Batman
Batman