Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ä N T L I G E N ! ! !

 

Stora, varma gratulationer till


Tomas Tranströmer!




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-06 13:03

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Tar av mig Hatten!
2011-10-06

  Annie b'larsson VIP
Happy!!!!!
2011-10-06

    ej medlem längre
DET VAR INTE EN DAG FÖR TIDIGT!!!
HAR VÄNTAT I DECCENNIER PÅ ATT DOM SKA TA SITT FÖRNUFT TILL FÅNGA I AKADEMIN!!

GRATTULERAR TOMAS!!!
2011-10-06

  Junitvillingen
Oh-la-la...jopp-hej-di-hej-di-hej-da....rubriken säger allt!!:-))
2011-10-06

  © anakreon VIP
Som många lagt märke till stavade jag i lyckoruset nobelpristagarens namn fel!

Tack för alla reaktioner!
Calle
2011-10-06

  lodjuret/seglare VIP
aldrig hört talas om människan,
men jag känner en som heter Tomas
2011-10-06

  Mow Dean
Faktiskt, ÄNTLIGEN känns berättigat.
Det kommer ta ett tag innan vi förstår hur stort det här är.

!
2011-10-06
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP