Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrädd...

försöker fly
från sockerkickar
och visst är jag man
när natten sluter sig
alldeles tätt intill

andetagen djupnar
av vilt begär
så dränk mig i bensin
tänd på

för jag är rädd...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric