Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att fånga vinden...

sitter ihopsjunken på verandan
fyllandes lungorna med höst
klädd blott i gnistergula löv
fyller du mig med lugn

på spröda strängar spelar du
de sorgsnaste av toner någonsin hört
för värmen är mitt vakuum
en flyttfågel

stora skyar

är jag vilsen igen

så, snälla
hjälp mig

tröst




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ljuvlig text i allt sitt vemod.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric