Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men om jag blir galen

Men om jag blir galen, betyder det att jag var klartänkt från början?

Jag önskar att vi kunde mötas som två galningar, inte försöka mötas som dom andra, inte anstränga oss, bara falla i skratt. Inte gissa vad dom andra tänker, inte begränsa oss till där vi passar in. Dom vet inte var vi passar in, för dom vet inte oss. Vi vet inte oss. Men skit i det. Två som inte vet sig själva och inte varandra, det kan bara bli underbart. Två som skiter i det. Det blir helt galet. Helt insane. Och ingen kommer att fatta ett jota. Så får dom känna hur det är för oss. Hur det är att vara galen. Eller bli galen, om man nu inte var det från början.

Jag visste aldrig om jag var galen. Men så blev jag det. Och nu minns jag inte hur det var innan. Jag kan bara tänka på havet. Jag ligger på golvet och tänker på havet. Galen.




Fri vers (Prosapoesi) av sifaka
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-09 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sifaka