Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt inte ängel

Svårt att vara mjuk
när ögona läser sorgen

förändring sker inom dig

natten är ond
för tankarna väcks

tiden som fanns i kärleken
gick mot sitt slut


gräver ner din sorg
men i spegeln finns hon kvar

lika brusten
lika många tårar


för ingen finns där som kysser halsen
inga smekningar på kroppen

inga viskningar som kittlar själen
ett leende som inte upprepas

faller i dvala
sover bort livet




Fri vers av M.A.J.R
Läst 413 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-01-15 16:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Aj, den kändes att läsa.
2012-05-11

  thereseonaland
Otroligt fin!
2012-02-03

  Nina Nightwish VIP
Lovely.. Du kan verkligen trolla med ord
2012-01-19

  Rickard Eriksson
Låter som en tragisk lycka.
Bra beskrivet i din dikt.
2012-01-19

  Eva Langrath VIP
Starka ord om sorg
2012-01-19

  Linda CH VIP
Fantastiskt vackert om hur man kan hantera sorg. Applåd!
2012-01-18

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra med en känsla som går fram och berör. =) Faller i synnerhet för

"gräver ner din sorg
men i spegeln finns hon kvar

lika brusten
lika många tårar"

Snyggt. =)
2012-01-16

  Ninananonia VIP
Den här är fantastisk... vacker... berör..
2012-01-15

  Teresia Ridell
"Natten är ond för tankar väcks". Sannerligen så..allt jobbigt blir skrämmande stort o tungt nattetid.
Vacker, vemodig, sorgsen och vis text. Med sann-stark känsla.
2012-01-15

  M.B
Vacker text berör.
Bokmärke !
2012-01-15

  Maiah VIP
underbar skörhet... älskar denna....
2012-01-15

  Filosofen2
Denna kom i rätt tid
2012-01-15

    Birgersdotter VIP
Berörande sorgligt vackert
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R