Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt är vad jag väljer att låta det vara (fast alla dagar orkar jag inte)


mitt val



så väljer jag
värmen igen

ser strålglans
i din blick

låter betong och stål
krossas under dig

tacksam

hänförd







Fri vers av bitch
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-12 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitch