Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick i livet

Kind mot kind
så där som det ska vara
sträv mot mjuk
och du andas mot min hals
sluter ögonen
jo, knäna blir svaga
så där som det ska vara
och fjärilarna stimmar i maggropen
Åh, slutar nästan andas
vill bara känna efter
vill aldrig släppa dig
liksom du aldrig
vill släppa mig




Fri vers av Lindalou
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-12 21:35



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Behaglig text som andas längtan till liv!!
2011-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou