Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver just nu om min själsliga smärta och min resa efter en gastric bypass operation där så mycket känslor kommit upp och vänder upp och ned på mitt liv just nu .Här vill jag inte få arga kommentarer eller ironi jag vill bara få vara jag rätt upp och ne


I EN TID SOM ÄR MIN






Jag citerar i en tid som vår jag lever med min nya kropp som retar
min tunna själ jag fryser inombords jag skakar utan att nån ser det
utav rädsla för att vandra i min kropp

i en tid som är min och jag känner mig så tom och vilsen i mitt jag
ingen kan rädda mig ingen kan hämta mig ingen kan trösta mig då jag
faller neråt neråt i en tunnel av tankar som är negativa för att jag inte
vågar säga till mig själv att jag ska stå upp utav egen kraft

läs mina ord mina tankar men jag 'äger dom och mig äger ingen i hela
världen endast min högre makt får mig att kunna ändra mig och leda in
mig på andra spår jag är så trött på det svarta blänket och sorgen som ger
plats åt att kväva min ljusa tid leva låt leva


jag drömmer om natten att jag jagas av vilda djur men dom skadar mig ej
rör mig mig naken i bassängen och låter mig inte fångas av odjuret som rör
sig nära mig för jag vet att jag kan gå därifrån ett steg i taget rör sig mina steg
framåt sakta sakta

jag längtar efter en ut-lösning en stöt en orkan en hällregn ett uppbrott att få skrika
ut allt jag trängt in i min själ ande och kropp tre-enigheten bär du mig när inte jag längre orkar jag önskar nu strömmar av guldregn regnbågar av kärlek brinna för mig låt mig inte längre vara rädd för rädslans skull jag går inge- mansland utan vingar är jag nu och föralltid

i nästa liv vill jag bli en ängel som ska skydda och beskydda alla varelser på denna jord
kärlek fred förståelse vart än du går




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Fånga dagen
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-12 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen