Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litet arkivbesök




Tankeflykt

 

 

Högsommardagar med bländande sol

 och stiltje är oerhört fagra.

Slokande vimpeln hos grannen är cool

men skulle må väl av Viagra.

 

Det sägs att en nedbruten gubbe, som jag,

blir livad och pilsk som en iller.

Det enda som krävs är att man varje dag

drar i sig ett blått litet piller.

 

Hej gubbstruttar, lev nu i stunden och njut!

Imorgon kan allt vara slut.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-15 07:55

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din humor blandat med ditt språkbruk-kan bara bli bäst i test!
2011-10-18

    Bodil Sandberg
Hahahaha pilsk som en iller det låter sannerligen
gruuuuvligt pilskt!!!
Störtskönt ordat calle!!
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP