Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst


Just nu strömmar livet genom kvistarna tillbaka till sina rötter

Det är en sådan dag som man kallar vacker höst dag.
Den är vacker för att den är på väg att dö.
Och när något är på vag att dö,
blommar det ut i alla lågors färger
för att sedan falla ifrån sina livliga höjder
ner till jordens tysta grund.
Andlöst stilla som ett sista andetag.
Befriad ifrån livets plågor.




Fri vers (Fri form) av Jaramald
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald