Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska de bomba Iran nästa?..visst är det så..



Jo,

USA har gett israel rätt att attackera IRAN








Fri vers av Morgall
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-15 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall