Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fulheten II

jag tar av mig den nya dyra kappan
och den nya, mjuka skjortan
plockar ur hårnålarna, släpper ner frisyren

jag tar av mig jeans och ser
större valkar
större gropar
eksemtäckta lår och håriga ben

jag tvättar bort smink och ser fläckad hy
jag drar med fingrar över kinder som känns som
kullersten av ojämnheter

håret är fett också

jag smörjer in benen med hydrokortison och undrar
om prickarna är borta imorgon
för hur ska jag kunna ta av mig kläderna inför dig
när jag är så motbjudande?




Fri vers av Röda Sam
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam