Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spelet kallas kärleksspel där insatsen är hjärtat..frågan är om du har råd med? kärlekssalen definieras som livets korridor. apparaten är möjligheten att uppnå... /fåtal som får jackpot !


Enarmad bandit

Ett försök för livet
i den stora kärlekssalen
det klirrar i apparaten
någon har vunnit..
någon bankar och är pissförbannad
verkar den är förlorad
någon har tryckt på fel knapp
återstår ett stort gap




Fri vers av reza.hb
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 17:00



Bookmark and Share


    lory
viva las vegas..vår hjärtas vegas...fint
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

reza.hb
reza.hb