Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Skeenden

Ett avtryck
i gryningens sand.
Tiden förbliver bortom vår egen förnimmelse.
Hjärtat slutar slå,
korta andetag försvinner.
Världen ligger åter stilla.



© 2011 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-18 09:12



Bookmark and Share


    livspoesi
vackert
2011-11-06

  Ninananonia VIP
Avtryck är vackra..
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl