Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yttrande friheten når nu sitt slut snart


Välkommen till "den nya världsordningen"



1.ställ upp


2.skriv upp


3.håll käft



skämt kommer nu tas på allvar!




Fri vers av Morgall
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-18 10:30



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Härlig sarkasm...om otäcka framtidsvisioner...
2011-10-20

  marie-helene
Och folket kommer att säga ja och amen till det nya för det kommer presenteras som att det är något gott...
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Morgall
Morgall