Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Riktig kärlek är inte vacker. För det mesta rent motbjudande.


Kärleksdikt: Det blir aldrig som jag tänkt

Det blir aldrig som jag tänkt.
Med dej.

När jag får lust att måla kärleksmoln på ett papper, så ställer jag dej mot väggen och skriker: Se mej i ögonen!

När jag får lust att viska: Älskling, så kramar jag dej det hårdaste jag kan och skriker: Jävla kossa!

När jag vill smeka din arm mjukt, så greppar jag din arm så hårt att du skriker: Släpp!

När du ber mig laga till middag, så säger jag: Jag är fan inte hungrig så länge du är här.

När du kysser mig på munnen, tar jag tag i dej och kysser din hals tills du får ett stort sugmärke.

Nej.
Det blir aldrig rätt för mej.
Inte med dej.




Fri vers av Seglaren
Läst 530 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-10-20 17:50



Bookmark and Share


  annalena
Tycker om din brutala men också mjuka text
Kärlek är diffust!
2011-12-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Riktig kärlek
håller i lagom hårt
annars blir det
svårt och det
blir inte vårt!
2011-11-04

  Ninananonia VIP
En annorlunda kärleksdikt...

Den känns i djup.

Om du lyssnar på ditt hjärta så kanske det blir rätt..
men man måste våga
våga möta kärleken..
på djupet..

sen är det nog bra om man är lite ömsint också..

och inte så lite heller..

diktjaget verkar vara lite brutal..
2011-10-23

  Bibbi VIP
Grattis till en välförtjänt placering till"5 UPPMÄRKSAMMADE TEXTER"!!!
2011-10-23

  LenaJohansson VIP
så sant....
2011-10-23

  Bibbi VIP
Ne, det finns ej fruktan i kärleken står det ju skrivet...
2011-10-23

  Gisela Nordell
känsla av äkthet, sårbarhet och desperation.
bra!
2011-10-21

  Seglaren
Jag tror att man får inte vara rädd för den man älskar. Det är det infallet som är helt uppåt väggarna som är det sannaste uttrycket för riktig kärlek.
2011-10-20

  Olliwer
Du har rätt fan vad svårt det är detdär!
2011-10-20

  Gunnar Hilén VIP
Aj fan ! Gillar titel och innehåll skarpt. Inte skrivet av en rädd penna..mus.
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren