Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberhaiku

Nu luktar det snö -
en korg med ister hänger
i äppelträdet




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-21 21:53



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fint som snus!
2011-10-31

  vera gade VIP
perfekt haiku!avnjutes!
2011-10-22

    ej medlem längre
Måhända en fet liten präst har gästat
din Apel;)
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

papillon