Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolda rum


Fjättrade är mina inre skuggor
vid själens pelare

ropar ur dolda spegelrum

Vad än ljuset talar

smärtan viskar
ur mörkret

banar sin väg
genom hudens sprickor

Bodil Sandberg-05







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-12 15:07



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Vackert och sorgset diktat.
2007-12-28

  Teresia Ridell
Vemodigt, vackert !
Bortom glädjeytan ligger det ständigt o lurar.
Men hoppas ljuset får lysa mest !
2006-01-12

  Ingrid Nilsson
En sådan gestaltning av det svåra!
2006-01-12

  Rachel Roth
vad än ljuset talar
finns smärtan där
och tränger igenom
sprickorna....

tänker att så är det
....men har inte tänkt
det lika vackert
som du här
2006-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg