Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje steg

Tänk efter
I varje steg du tar
i varje andetag
ha inte för bråttom
se vilken som går med dig
bakom dig
framför
vilken går i dina fotspår
vad säger du
vad gör du
vem följer dina andespår
tänk efter
noga
känn
upplev
i varje steg
du tar




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-10-22 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon