Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min färd

Jag har vandrat miljoner mil
till friheten
jag har skapat floder
samlat min ryggsäck med kunskap och lärdom
jag har några mil kvar att gå
men ser ljuset
det syns långt där framme i ett vimmel av blommor
Doften kommer emot mig som en påminnelse efter vad jag sökt
Vad som väntar
Tar av mig barfota
alla mina kläder
den sista färden
tills jag är framme vid ljuset
där väntar värmen
Å..vad jag längtar
ser dig stå där i ljuset
så vacker
min kärlek




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 17:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som är...?
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon