Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löv faller

Löv faller

som mina stunder


Ruttnar


Glöms




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-10-26 13:14



Bookmark and Share


  Nordlys
Så mycket man kan säga med få ord!
2011-10-27

  vera gade VIP
en självuppgörelse som upplevs ensam och sorgsen..får mig att tänka på Issas nyårsdikt:

måne, körsbärsblom -!
fyrtionio år spillda
på idel lappri -

mörka stunder griper poeten..men fortfarande har han månen och blommorna!
2011-10-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Javisst är det trist när löven faller, som jag rubricerade en dikt häromåret. Och precis som de övriga kommentatorerna innehöll den också en påminnelse om "återvinningen".
2011-10-27

  Jessica Ebbesson
Men blir till nytt liv!
2011-10-26

  vera gade VIP
Glöm ej den rika förnan! återuppståndelse!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP