Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal sak från 1994. Tror faktiskt att en värmländsk poet vid den tiden hade skrivit en diktsamling om inget alls.




Jag plockar blåbär

Jag plockar blåbär.

Bara lite.

Åskan drämmer till i öster.

Vet, det här skulle kunna vara ett poem

av en värmländsk bygdeskald som skriver

om inget alls, bara

att han plockar blåbär.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2011-10-28 21:00



Bookmark and Share


  Evigt Eko
Trevlig liten text :)
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP