Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31/10: Namnsdagslimerick till Edit och Edgar


 

Hos Edit och Edgar i Berga

sägs samlivet tillvaron färga.

Så snart di e vakna

e di pilska och nakna.

Tänk så kunna lust frambesvärja!

 





Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-31 08:47

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Njord
att man lusten kan reta
på ålderns höst
är ändå en tröst
och underbart att veta!
2011-10-31

  Rune Thorsell
Om alla kunde tygla helt sin ilska
ändra kurs och dygnet runt bli pilska
skulle världen bli ett paradis,
badande i sol och ej i is.
Tänk på detta alla ni som jämt är trilska.
2011-10-31

    ej medlem längre
Vilket sammanträffande,min mormor hette Edith och var från Berga
i Lysvik i Värmland. Tack!
2011-10-31

  lodjuret/seglare VIP
Ingen dålig text alls på det hela taget
en hel säck med värmeljus får den
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP